הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את לאה גואטה
חיים גרשון מאלפרדו הוא פריק של אוכל איטלקי אמיתי. חומרי גלם טריים וים תיכוניות בלתי מתפשרת.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אביב רגב
סונן, בת למשפחת מסעדנים תאילנדית פתחה לפני שנים יחד עם בעלה הישראלי יריב מלילי את בית תאילנדי, שהפכה להיות אחת המסעדות הטובות בישראל, מסעדה של מסעדנים.
מניפולטור קולינרי, זאת ההגדרה המדויקת של ארז שטרן. הוא יזמין אתכם לביתו המעוצב, לחוויה קולינרית- עיצובית טוטאלית, שתותיר אתכם מוקסמים. למי שכבר אכל הכל.
בפסח הים מתחיל לקרוא לנו לשבת על חופיו. בדיוק בזמן הזה, שיא האביב ורגע לפני הקיץ בו מתמלאות גם חנויות הדגים בקונים, לפני ליל הסדר נעשה אנחנו קצת סדר בדגים. בחרנו במנות שהמוטו שלהן זו טריות מירבית, מינימום מאמץ וריח של ים אינסופי
לאחר חג הפסח תיפתח עונת הפארסניפ בישראל, שתימשך כשלושה חודשים ואנחנו נוכל סוף סוף להצטרף למשפחת העמים, ובמיוחד לבריטים ולאירים שנהנים משורש הפארסניפ זה מכבר
תענוג להכיר את הלינקה, נסיכת האוכל היהודי-פולני שכל כך מתגעגעים אליו בחגים ובכלל. האישה שלמדה לבשל מסבתה, ומכינה קרעפלך וכבד קצוץ לא מהעולם הזה, ברחוב וולפסון בתל אביב
ששת, הספר המתוק החדש של ''על השולחן'' בחר בקונספט מעניין וטוב: קודם הוא מסביר בבהירות ומפרט את העקרונות מאחורי המאפים- השומן, השוקולד, הסוכר והקמח ורק אחר כך נותן מתכון.
הקונדיטור שעשה מהפיכה בסטנדרטים הישראלים וקירב את כולנו לפריס, על שלל מאפיה וניחוחותיה פורש כאן את משנתו. אסף לוי מאסף ארטיזנל פורש את משנתו ונותן מתכון לעוגת לימון ריחנית ואביבית.
אסף גרניט מ''אדום'' בירושלים, הוא אחד מאותם ילדי פלא של הקולינריה הישראלית. שמן כמהין יש לו על המדף, אבל טימין יעדיף לקטוף מהרי ירושלים הקרובים. ניזון משורשים מקומיים, אוסף מצרפת, רומא ומסביב ושועט קדימה.
רוצים להכין המון עוגיות ולהפציץ במשלוח מנות מהסרטים? מתכון לעוגיות טעימות מסדנה מיוחדת למשלוח מנות ב''לגעת באוכל''. וגם ליצן צבעוני על הדרך.
כדי לא להסגיר את המקום מיד, הזמנתי סרדינים מטוגנים, מנה שובת לב בפשטותה. מוסיקת ג'אז נעימה הסתננה בין הכיסאות המרופדים ואור של חסד הסתנן מתקרת הזכוכית שמעלינו, חודר את שרשראות הפילפלים המיובשים א- לה- קובה.
יצאנו לתת כבוד לאורז, שמאכיל חלק גדול מאוכלוסיית הכדור ומצאנו מכרה זהב. אורז פרסי מושלם, אורז תאי בסלסילות קש, אורז הודי עשיר ומתובל ואורז יפואי. פרויקט פורים יוצא דופן.
אוהדים איריים עליזים ב''דבלין'' , ברים איריים בהרצלייה ורחובות ומסיבת פורים בנמל ת''א , בחסות 2eat לכבוד האירים: במסיבה ייערכו תחרויות שתיית בירה וכדורגל ויוגרלו, בחסות 2eat, ארוחות זוגיות. אירלנד here we come.
זה הזמן לקנות משקל בייתי למטבח, אם עוד לא קניתם כזה ולהתחיל לבשל לפי מידות עם הילדים.
עוד רגע ינחת פה החום הגדול , אבל לפני שהוא יגיע יצאנו לבדוק את החום המתוק העשיר והמפתה המכונה שוקולד. ארבעה קינוחי שוקולד מפתים שאספנו ברחבי הארץ.
הם יבואו אליכם הביתה, הם יהפכו אותו לארמון מואר באור אדמדם, או שיביאו לכם פטה כבד לחוף הים הם בקיצור, יעשו את כל מה שתרצו עם אוכל. ארבעה קיטררים מובילים בתחומם משרטטים לכם ארוע.
יחד עם בירה תאית צוננת קיבלנו מו יאנג , בשר לבן צלוי ופרוס דק, עם מישרה שום, נאם פלה ופלפלים על מצע של כרוב לבן פריך שהיה חמים והתקרר מעט מהרוטב הפיקנטי. מנה מצוינת.
אפשר לעשות אירוע בכל מקום, אבל יש מקומות שיעשו לכם את האירוע, בהא הידיעה. בין אם אתם פריקים של טבע, או פיינשמקרים עירוניים יש לכם אפשרויות תפורות בדיוק עליכם. ארבעה מקומות שכל אחד מהם, יעשה לכם את זה בדרך שלו.
ניתן הסבר מפורט על החומרים המשמשים בייצור בירה – מים, לתת, כישות, שמרים, סוגיהם השונים והשפעתם על הטעם המראה והארומה של הבירה
אם כבר גמרתם להדביק, לפסל, לצייר ולגזור בסלון, זה הזמן להכניס את הילד שלכם לסוד הקובה. היא טעימה, מזינה, עגולה וילדים מתים עליה. מתכון פשוט ואותנטי
מדובר באוכל מפתיע, ייחודי, שמזמין אכילה בחבורות גדולות, וטעימות זריזות אחד מהשני, בדיוק מתאים לישראל. זרימת הכיסונים מגוונת ומשאירה את הסועדים מגורים, ממתינים לבאות והכל טרי טרי וטעים ואותנטי, כבא אמרנו?